Jobbe...

Ännu en kväll denna vecka då man sitter kvar på jobbet allt för länge :(, borde ha gått hem för ett bra tag sedan då det har blivit på tok för många timmar senaste tiden. Men men vill man ha en ledig helg så får det bli att jobba av saker i veckan.
Vet inte exakt hur jag kom att tänka på filmen 'Tillman Story' och låten Hawks & Doves av Neil Young när jag sitter här dock så är det en film som är värd att se. Detta blir också dagens låt, om ni har svårt att höra så finns den på Spotify 


NEIL YOUNG - HAWKS & DOVES


Ingen stress, det är ju fredag

Middag vid 19 tiden på Pasta e Vino och ännu inte klar... ingen stress det är ju fredag och lite tid har jag ju till godo fortfarande. Kan inte sluta gå och plocka i saker som kan ligga tills imorgon och mitt i allt så tänker jag på resan till Antigua, svårt att inte blicka tillbaka ;)


Bara några minuter kvar...

Bara några minuter kvar på denna extremt långa dag! Började med att vakna rejält trött för att ta tag i det hela och dra på ett spinningpass. Tror ni jag blev piggare för det... hmmm svar nej. Jobbet bjöd inte på något nytt som kunde få mig att komma ur min koma så fick bli en tidig hemgång. Hade ett dåligt samvete på vägen hem men det försvann snabbt när polarna ringde och sa att det blir middag ikväll :)

Dagens låt blir:

Kent - Socker


I AM BACK 2

Jaha då var det dags att återuppta mitt skrivande igen. Idag vet jag inte direkt vart jag ska börja för det har ju hänt en hel del saker sedan sist. Dock så kan jag bjuda på en dagens låt, en i raden av många som komma skall.

Friska Viljor - If i die Now


RSS 2.0