Dagens låt

Skön låt att ha i bakgrunden när man är hemma!

Waldeck - Memories


Lite sol

Snön har nu fallit över Salzburg i två dagar och av naturliga skäl så får man ju inte se så mycket sol de dagarna. Dock idag så har vi några minusgrader, blå himmel och sol... precis som det ska vara :)


Snön faller över Salzburg

Nu har snön kommit på riktigt även i stan Salzburg. Till helgen blir det säsongpremiär i backen känner jag nu. Måste bara införskaffa nya pjäxor detta året, de jag har har jag haft i säkert 10-11 år nu och sitter inte som de bör.
Snön tillför även lite extra god stämning till stans julmarknad vilket jag ska försöka ta lite bilder av senare i veckan. Städerna i Österrike satsar extra hårt på sina julmarknader och det är verkligen något speciellt att få uppleva dem på plats.
Såg en galet bra snowboardfilm i helgen som heter "Nowhere", i denna film var musikvalet riktigt bra och en av låetarna jag fastnade för får bli min måndagslåt:

Collie Buddz - Blind To You


Stockholms helg

Var åter i Stockholm förra helgen för att få se min grymma bror Valles utställning i gamla stan. Kul att han har kommit igång igen med det han verkligen villl göra och hoppas att det fortsätter såhär. Fick även lite quality time polarna vilket var välbehövligt :).
När jag kom hem till Salzburg så åkte jag på en mindre förkylning och fick stanna hemma en dag från jobbet. Det som är så trist i det hela är att jag aldrig har varit sjuk så ofta som här nere och jag tror att jag vet vad det beror på. Det beror på min arbetskollega som sitter i samma rum som mig och som ALLTID kommer in semi sjuk, oerhört irriterande. Så nu kämpar jag med att bli av med den och ska utnyttja helgen till att fixa det 100 %igt.


K man försöker ju ;)

Träningen gjorde susen och nu är jag fit for fight igen känns det som. Pigg som en mört och glad i hågen!!
Då jag missade en avtalad tid då de mäter värmeförbrukningen i våra lägenheter så hade jag ett återbesök bokat imorse... skulle kostat mig lite deg... men gubben glömde nog av det och drog bara efter utfört uppdrag :). Känns som jag ligger plus för dagen iallafall! Då vi har varit inne och nosat på F..K YOU temat så kan vi lika gärna fortsätta idag med.

Cee Lo Green - FUCK YOU 


Kalla mig trötter

Trött tröttare tröttast verkar vara min melodi just nu :(, känns som om jag har varit trött i två veckor nu och det blir verkligen inte bättre!!! Så istället för att vila mer så ska jag träna mer än förut och se om det hjälper, har ju vilat tillräckligt och det funkade inte.

Lily Allen - Fuck You Music Video

Tja

God morgon god morgon! Tog mig till gymmet imorse och körde en timme på motionsbandet, inte like kul eller skönt som att träna utomhus men men årstiden tillåter inte något annat just nu. Sitter på kontoret nu och ska kicka igången dagen och behöver en låt... hmmm he he here we go

Cee Lo Green - FUCK YOU

Gillart

Idag var det dags att ta en välförtjänt sovmorgon tyckte jag och vilket väder jag vaknade upp till :)!


Ohoj!

Har börjat klättra på tisdagar och vilken galet bra träning det är för armar och rygg! Känner mig rätt sliten idag men på ett bra sätt, dock så behövs det en uppiggande låt:

Xzibit - paparazzi


Dagens låt

Tjoho! Läget där hemma? Här knallar det på som vanligt jobbmässigt men har varit ovanligt trött den senaste tiden. Kan bara bero på vädret känner jag nu för såhär har jag nog inte känt tidigare. Så för att piggna till så får jag nog köra en låt:

Rooney - When Did Your Heart Go Missing?


RSS 2.0