London

Ja då var det dags för några dagars utlandstjänst som det nog så fint får kallas :). London torsdag till söndag, får se vad det kan ge?! Kan iallafall säga att när jag lämnade Salzburg så föll snön tungt över min nya hemstad... bra att det läggs en bra grund för nästa veckas skidåkning MUMS.
Landade vid 12 tiden på Stansted, ganska milt och behagligt väder jämfört med Österrike vilket inte var helt fel men sjukt hungrig. Ja bara så hungrig jag kan bli, inget jag redan vill utsätta min nya kollegor för så det var brottom med att inhandla något som kunde få blodsockret att stiga lite :)


Finns inte mycket att tillägga, BEST OF ENGLAND!

Visste inte att jag hade saknat London eller England överhuvudtaget men så fort vi satt på Stansted Express in till Liverpool street och vi åkte förbi fina som mindre fina områden så var det mycket som kom tillbaka till mig. Mycket som gjorde mig påmind av mina år i England och att det fanns en glädje av att vara tillbaka även om det bara skulle vara en långhelg. Roligt hur saker, ting eller bara vissa lukter kan göra oss påminda av saker som vi har varit med om. 


Insidan av en taxi i London, riktigt bekväma dessa bilar.

Igår var jag på the Affiliate Awards 2009 där jag, tro det eller ej, var en av det nominerade till Best Poker Affiliate Manager of the year. Tyvärr var motståndet lite för bra detta året och jag fick se mig besegrad. Fick istället visa vem som skulle ha vunnit Best Party Affilaite Manager of the year :) lite senare på kvällen. Var inte oroliga jag tog det lugnt och uppförde mig väl!


Vårat bord precis framför scenen

Efter gårdagens awards, en sen kväll och en hel dag på mässan så var jag helt slut och fick lyxa till det med ett skönt bad. Hemma så tänker man ju aldrig på att ta ett bad, kan ju visserligen bero på att man inte har något badkar men det är ju helt galet skönt.


He he he sover lite räv... yes jag tog bilden själv!!

Ibland får man leva lite bättre när man är ute och reser, kan rekommendera Grange St.Pauls Hotel, galet bra.


Hela väggen var ett enda fönster


Lite konst på väggen gör det hela lite hemtrevlig


Från min våning ner på restaurang och bar området


Alla ville pilla på min bil så fick be dem spärra av området


Lunchpromenad

Helt galet hur mycket man sitter på jobbet och inte rör på sig, bara sitter framför datorn och jobbar. Måste passa på att röra på mig när man har en möjlighet så jag brukar ta en längre promenad på lunchen. I måndags var det riktigt bra väder så jag passade på att ta några bilder av det jag ser då jag är ute och går.


Staden är byggd runt tre större kullar, därav är jag en bit upp
Gamla stan nedanför

Lite av den förlängda muren som skyddade Festung HohensalzburgHär brukar jag vila lite innan jag går tillbaka till kontoret

Vill ni dagsaktuella vädret så kan ni klicka er vidare på länken nedan så kommer ni till våra live webcams:

http://www.panoramablick.com/index.php?nav_id=2380&kat_id=2386&cam_id=4&lang=de&action=showkat

Snö snö och lite mer snö

Nu verkar det ju som om det snöar överallt i Europa så det är väl inget speciellt att man vaknar upp till lite nysnö. Får dock säga att det är lite nice att ligga nerbäddad i en varm säng och se detta varje morgon. Trist bara att man åker till London över helgen och inte får njuta i backarna.


Mitt nya hem den kommande månaden

Tänkte snabbt visa lite bilder på mitt nya tillfälliga hem. Det är ett mysigt litet ställe som heter Hotel Haus Wartenberg och så här beskriver de sig själva:

Das traditionsreiche Hotel Haus Wartenberg (seit 1654) liegt im Herzen Salzburgs versteckt hinter hohen Bäumen mitten in einer der schönsten Wohngegenden.


Det är ett litet men väldigt personligt hotel som drivs av en grymt trevlig familj. Då jag ska bo här i drygt en månad och samtidigt är deras näst intill enda gäst just nu så har de nästan gjort mig till en i familjen redan. Trivs bra här men ska bli nice att hitta mitt egna snart. Jag har de sex mittersta fönstren längst upp.


Mitt rum, MUMS stor säng!


Här laddar jag varje morgon med en stabil frukost a la Österreich!

Min resa

Innan jag för en obestämd framtid skulle lämnade Sverige så ville jag säga hej då till lite folk, så ett besök i Götet fick klämmas in på vägen ner till pappa i Ängelholm.
Har kört denna vägen otaliga gånger genom åren men för er som är nyfikna kan ni kolla in länken nedan.
  
Visa större karta


Efter ett schysst dygn i Ängelholm så var det dax att påbörja resan ner till Salzburg. Rutten ner kan ni se via länken nedan.


Visa större kartaMin Audi

När det väl var klart att det skulle bli Intertops och en flytt till Salzburg så visste jag att jag skulle ha en hel del egen tid vid sidan om jobbet. Kände att när jag inte skulle ha några direkta människor att hänga med så skulle det bli extra viktigt att aktivera mig själv. För att verkligen kunna göra det och vara så flexibel som möjligt så blev det att jag köpte en bil. Detta medförde ännu en fördel, nu skulle jag kunna få med mig i princip allt på en och samma gång.My baby!

Något för er nära och kära...

Ein Blog oder auch Weblog, Wortkreuzung aus engl. World Wide Web und Log für Logbuch, ist ein auf einer Website geführtes und damit – meist öffentlich – einsehbares Tagebuch oder Journal. Häufig ist ein Blog „endlos“, d. h. eine lange, abwärts chronologisch sortierte Liste von Einträgen, die in bestimmten Abständen umgebrochen wird.

OCH DET ÄR PRECIS VAD NI KOMMER FÅ!!!! Nej skämt och sidor, tänker inte göra något seriöst av detta utan bara försöka göra det lätt för er nära och kära att följa med lite på min jäger resa.


Ett snappshot av staden i denna årstid


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0