Dagens låt och ledig dag

Idag är det Pfingstmontag här i Österrike vilket betyder en ledig dag, vilken härlig början på veckan eller hur! Vädret idag kan inte bli så mycket bättre, molnen är borta, solen värmer och en liten bris håller byn frisk. Ska ut på berget med cykeln om ett litet tag för att försöka ta mig hela vägen upp denna gång. Återkommer lite senare med kort från turen om allt går som det ska :).
Låten har ingen anspelning på mitt liv, bara så ni vet.

Living On My Own - Freddie Mercury


Dagens låt

Vi kör något gammalt och beprövat idag. En grupp jag lyssnat extremt mycket på.


Dagens låt

Hörde denna på väg hem från gymmet i veckan och fick genast en känsla av saknad efter något. Vänner, familj, Sverige... nog lite av allt. Det bara kom över mig och jag kände att jag måste åka hem en sväng inom kort. Det varade inte längre än låten var lång men ändå. Vet att jag gillade den som ung när vi bodde utomlands och nu när jag tänker på det så fick den mig alltid att tänka och längta efter mamma.

Time After Time - Cyndi LauperKanske en och annan ungdomskärlek har saknats med ;)

Pappa kommer

Då var det dags för pappa att landa i Salzburg för första gången. Ska bli riktigt kul att ha honom på besök och få visa runt honom lite i stan. Tror helgen kommer gå i maten och dryckens tecken och då har vi mycket att välja på :)! Får hoppas på lite bra väder samtidigt så vi kan njuta lite av naturen. Ha en bra helg och sköt om er, kram

Dagens låt

Har just avslutat Intertops Online Poker Championship 2010 som jag skapade för företaget... och givetvis vinner jag den HA HA HA HA!!! WHAT UP!!!!

Where Is My Mind - Pixies


Dagens låt

Några minuter kvar har jag ju ;)

Dunkla rum -  Lars Winnerbäck


Dagens låt

Dagens låt hittade jag på filmen KICK-ASS, grym film och kan rekommenderas!!

Make Me Wanna Die - The Pretty Reckless


Regn regn och åter regn

Vi har haft en mycket bra början på våren här i Salzburg men det krävs ju alltid lite regn och kallare dagar för att uppskatta de bättre ännu mer. Förra veckan drog det in en kallfront över Salzburg och dagarna blev lite gråare än vanligt. Hade förhoppningar att det skulle spricka upp lite inför helgen då de utanför mitt fönster nu springer Salzburg Marathon, men icke! Det blev bara sämre och med 8-9 grader och regn går årets marathon av stapeln, tur att man inte springer ;).Istället så tog jag ut mig för mycket igår tror jag. Tog min vanliga cykeltur på berget och då det var lite kallare än vanligt så går det givetvis långsammare. Det tänker man dock inte på när man sitter där och istället för att inse det så pushar man sig hårdare. Det får jag lida ordentligt för idag.

Därför har jag bäddat ner mig i soffan idag och med några bra filmer på lager så kommer jag nog ha en bra dag i värmen medans regnet slår mot rutorna.


Dagens låt

Så var det dags för veckans andra fredag :), hade som alla andra ledigt igår vilket var grymt skönt. Idag blir det nog att gå hem lite tidigare då jag måste hämta bilen som lämnades in på service imorse. Med detta så kör vi en lugn fredag även låtmässigt.

Hitten - Those Dancing Days


Dagens låt

Har kommit igång rejält med cyklingen men då det inte alltid är det roligaste så måste man ha musik med sig. Imorse gick jag upp 06.30 och cyklade upp för Gaisberg här i Salzburg. Det var kanon väder, aningen kallt kanske men så drog denna låt igång och då gick det lättare igen.

Right Beside You - Sophie B. Hawkins


Dagens låt

Idag har jag inte hunnit lyssna på något och får dra till med något poppigt och nyproducerat :)

Replay - Iyaz


Dagens låt

Hittade lite musik från min Hull tid och kände för att köra lite Jamiroquai idag.

You Give Me Something - Jamiroquai


Lägenheten

Lovade ju för längesedan att jag skulle posta lite bilder av min lägenhet men har tyvärr glömt av det totalt. Så några pics innan jag flyttade in helt ska ni få.

Vardagsrum


Dörr till balkongen till vänster

Loft uppe till vänster ovanför köket

Köket


Tyvärr inget separat kök men det är helt ok

Hall till sovrum och badrum
BadrumSovrum
Utsikt från vardagsrummet och balkong

Dagens låt

Rätt segt att gå upp imorse, mest pga träningsvärk men också för att jag sov så himla gott i natt :). Fick verkligen pressa mig själv till att hoppa ur sängen och gå direkt till datorn för att få igång lite skön musik. Denna låt gillade jag lite extra och passade bra till dagens Salzburg väder.

What have I done - Anna Ternheim


Dagens låt

Onsdag och en kollega fyller år idag, då får man kaka till frukost... MUMS!! Fortsätter på Veronica Maggio spåret en dag till :) åtminstone!

Nöjd? - Veronica Maggio


Dagens låt

Inte bara tycker jag att Veronica är snygg och rätt HET men tycker även om hennes musik :)! Hennes röst och sång får mig att fokusera på det jag gör för tillfället oavsett om det är jobb eller träning. Får väl ta och styra upp en dejt ;)

Stopp - Veronica Maggio

Dagens låt

En tidig morgon på kontoret för att kunna gå lite tidigare :)! Drömde en hel del skit inatt och måste komma på andra tankar så varför inte lite Kenta Gustafsson, sorry Fredrik men det kan ej hjälpas :)

Just idag är jag stark - Kenta Gustafsson


Böcker och träning

Jag har inte varit en person som har läst vidare många böcker i mitt liv och aldrig förut känt något sug att göra så heller. Varför vet jag inte direkt men har alltid kommit med ursäkten att jag aldrig haft tid eller dylikt. Kan vara så att jag varit för rastlös för att sätta mig ner och njuta av läsandet. Vidare så har jag sällan gett mig chansen att komma in i en boks handling... ja ja det finns många anledningar antar jag. Hur som, så ändras saker och ting med tiden och så är även fallet med min läsning. Har under ett års tid nu kunnat njuta av flertalet böcker och de lugna stunder de medför. Läser lite innan jag somnar och ibland när boken är riktigt bra så måste jag bara läsa lite innan jag går upp på morgonen :).
Just nu håller jag på att avsluta boken 'Låt den rätte komma in', en lättläst bok men behöver nu tips på bra läsning!Oooops nu måste jag iväg och träna lite :) och pga det så blir det en hårdinglåt för att få upp lite puls!

Walk - Pantera


RSS 2.0